Het afgelopen zangseizoen is op 16 juni door het Jaco Schipperskoor afgesloten met een optreden in Oldersum (Duitsland). Wij waren uitgenodigd om daar deel te nemen aan een shantyfestival ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Oldersumer shantykoor en het 60-jarig bestaan van de Heimatverein te Oldersum. Deze vereniging heeft een samenwerkingsverband met de drie noordelijke provincies van Nederland en ons koor was als vertegenwoordiging daarvan uitgenodigd.
Wij waren zeer vereerd met deze uitnodiging en zijn daar, samen met onze partners, naar toe gegaan. We traden daar beurtelings op met 5 Duitse koren en sloten af met een gezamenlijk optreden.
We hadden weer fijne contacten met onze zangvrienden aldaar en nieuwe afspraken gemaakt.

Ons nieuwe seizoen gaat weer van start met een repetitie op dinsdag 27 augustus. Daarna volgen al weer optredens op 28 en 31 augustus.

NIEUWE LEDEN ZIJN WELKOM.

In onze repetitielocatie, de Rabozaal in de Op Roakeldaishal te Warffum, hebben wij ruimte voor nieuwe leden. Heeft u interesse, kom dan eens vrijblijvend een avondje kijken en luisteren. Wij oefenen vanaf dinsdag 27 augustus, om de 2 weken van 20.00 tot 22.00 uur. Vooraf, en in de pauze, drinken wij altijd een kopje koffie en ook na afloop is er volop gelegenheid wat met elkaar te praten en een glaasje te drinken.

Wij zingen voor ons plezier! Een zangopleiding is dus niet nodig en ook de kennis van het notenschrift is niet vereist.
Kom geheel vrijbijvend eens een repetitie bezoeken!

U bent van harte welkom.

Neem voor informatie contact op met één van onze bestuursleden (zie contacten).

Optreden tijdens Dordt in Stoom 2014